ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
Blog Article
آیا میدانید وبسایت فروشگاهی چیست؟ در ادامه با اهمیت طراحی وبسایت فروشگاهی و نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی آشنا میشوید.
به عقیدهی ما طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای به گونهای باید باشد که مشتریان بتوانند به راحتی محصولات مختلف را با یکدیگر مقایسه کنند و سپس بهترین محصول مورد نیاز را بخرند.
بله، سیستم مدیریت موجودی کالا به فروشگاهها کمک میکند تا تعداد موجودی محصولات را بهطور دقیق پیگیری کنند.
بررسی کنید که هاست از زبانها و پایگاههای دادههای مورد نیاز شما پشتیبانی میکند.
تصاویر با کیفیت: از تصاویر با کیفیت و با رزولوشن بالا استفاده کنید تا مشتریان بتوانند جزئیات محصول را به خوبی مشاهده کنند.
بررسی کنید که قالب در اندازهها و رزولوشنهای مختلف به خوبی کار میکند.
صفحه فروشگاه مهمترین بخش سایت است که همه محصولات در آن نمایش داده میشوند.
بله، بسیاری از سایتهای فروشگاهی امکان یکپارچهسازی با نرمافزارهای حسابداری را دارند. این قابلیت به شما اجازه میدهد تا تمام اطلاعات مالی و فروش را بهطور خودکار به نرمافزار حسابداری منتقل کرده و فرآیندهای مالی را بهطور دقیق مدیریت کنید.
افزونه دیجیتس با کاهش تعداد فیلدهای ثبتنام این هدف را محقق میکند. در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، نحوه ورود و عضویت با افزونه دیجیتس را خواهید دید که این ویدئو شامل:
برای تنظیم بخشهای مختلف فروشگاه در طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، این ویدیو را مشاهده به این صفحه مراجعه کنید کنید که سرفصلهای آن عبارتند از:
در نحوه آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی صفر تا صد آنچه به عنوان پیش نیاز و ملزومات نیاز دارید را به شما معرفی خواهیم کرد و تمامی جزئیاتی که در این مسیر به شما کمک میکند را در اختیار شما قرار میدهیم.
مشاوره اختصاصی ویکی دمی برای شما شما بهتر از ما میدانید که امروزه اکثر مردم وقتی به یک مادهی غذایی یا یک کالای ضروری در منزل نیاز دارند، اولین کاری که میکنند این است که آن را در سایتهای فروش آنلاین جستجو میکنند.
ایجاد وبسایت حرفهای و کاربرپسند: طراحی یک وبسایت حرفهای با رابط کاربری مناسب و تجربه کاربری عالی.
کدهای کوتاه یا شورتکدها یکی دیگر از تنظیمات ضروری در افزونه دیجیتس هستند که به شما کمک میکنند در هر برگه یا هر بخش از سایت که بخواهید امکانات افزونه را فعال کنید.